Piratenkoningin (8+)

Theater Sonnevanck, Nederlandse Reisopera en Rose Stories
zo 3 nov ’24 15:00 - 16:15
zo 3 nov ’24
15:00 - 16:15
  • zo 3 nov ’24
    15:00 - 16:15
    Stadsschouwburg Zaal
  • Toegangsprijs inclusief drankje. Servicekosten € 1,10 per ticket en € 2 extra per bestelling bij tickets toesturen. Bij het bestellen van tickets ga je akkoord met onze algemene bezoekersvoorwaarden.

Met ‘Piratenkoningin’ presenteren Theater Sonnevanck, de Nederlandse Reisopera en ROSE stories een spectaculaire, avontuurlijke familieopera. Een stoer ensemble van elf musici en zeven zangers vormt een wilde, eigenzinnige piratenbende. Het orkest staat musicerend op het dek, in de kajuit en hoog in de mast, de woeste wind trotserend.

Credits

naar een idee van: Jorieke Abbing en Nasim Miradi | regie: Daniël van Klaveren | spel en zang: Lilian Farahani, Francis van Broekhuizen, Aylin Sezer, Lionel von Lawrence, Gitty Preger, Carl Refos en Joris van Baar

 

Oona en haar beste vriend Toby wonen in een weeshuis aan de kust. Elke week hopen ze om uitgekozen te worden door de langskomende papa’s en mama’s. Op een nacht verschijnt de geest van Grace O’Malley, ooit een beruchte piratenkapitein en de schrik van de zee. Zij vindt dat Oona haar eigen pad moet kiezen: wegwezen uit het weeshuis! Diezelfde nacht wordt Toby meegenomen door de Queen, over wie gefluisterd wordt dat ze kinderen verandert in konijnen. Oona stapt met Grace op een piratenschip en vaart achter de Queen aan. Zullen ze Toby terugkrijgen?

Website: Sonnevanck | Reisopera | ROSE stories

Spectaculair operasprookje over het durven kiezen van je eigen pad.