Jan Hoek

Giselle (8+)

Toneelmakerij & DOX
zo 1 dec ’24 15:00 - 16:15
zo 1 dec ’24
15:00 - 16:15
  • zo 1 dec ’24
    15:00 - 16:15
    Stadsschouwburg Zaal
  • Toegangsprijs inclusief drankje. Servicekosten € 1,10 per ticket en € 2 extra per bestelling bij tickets toesturen. Bij het bestellen van tickets ga je akkoord met onze algemene bezoekersvoorwaarden.

De Toneelmakerij en DOX presenteren ‘Giselle’, een van de beroemdste balletten ter wereld, in een bewerking vol songs, beats en hiphop. 

Credits

tekst: Nina van Tongeren en Joachim Robbrecht | regie en choreografie: Timothy de Gilde en Dalton Jansen | spel: Charlie Chan Dagelet, Leendert de Ridder, Leandro Ceder, Fiona Dekkers e.a. | muziek: Anne-Fay Kops en Jeremia Jones

 

Giselle en haar matties zijn een crew. Het pleintje is hun thuis, daar chillen en dansen ze en steunen elkaar als ze moeten dealen met onbetrouwbare ouders en drammende docenten. Maar op een dag komt queen bee Giselle niet opdagen. Heeft die mysterieuze jongen daar soms iets mee te maken?

‘Giselle’ is een meeslepend verhaal over stardom en vriendschap, over samen dromen en strijden voor wat je het allerliefste wil, een moddervette viering van de chosen family, een stampend dans- en muziektheaterspektakel met de energie van de straat.

Website: De Toneelmakerij

Stampend dans- en muziektheaterspektakel met de energie van de straat.