Seizoenspresentatie

Seizoen 24/25
ma 27 mei ’24 20:00 - 21:35
ma 27 mei ’24
20:00 - 21:35
  • ma 27 mei ’24
    20:00 - 21:35
    Stadsschouwburg Zaal
  • Toegangsprijs inclusief drankje. Servicekosten € 1,10 per ticket en € 2 extra per bestelling bij tickets toesturen. Bij het bestellen van tickets ga je akkoord met onze algemene bezoekersvoorwaarden.

De seizoenspresentatie: een gratis avond voorproeven en vooruitblikken op wat het nieuwe seizoen van Stadsschouwburg Haarlem te beiden heeft!

Presentatrice van de avond, Rinske Wels, neemt je mee door het aanbod van het nieuwe seizoen. Naast korte interviews met algemeen directeur Edwin van Balken, onze programmamakers en bijvoorbeeld van Toneelgroep Maastricht artistiek leider Michel Sluysmans en regisseur Char Li Chung, zijn er optredens van o.a. Club Kenau (nieuwe zomerproductie op het voorplein), Introdans en cabaretier Ruud Smulders. Tenslotte wordt onthuld wie onze kerstproductie gaat maken..


Gouden Ticket

Een heel seizoen elke maand gratis naar een voorstelling naar keuze, samen met iemand? Eén van de bezoekers van de seizoenspresentatie gaat met dit Gouden Ticket naar huis. Wees er dus snel bij en reserveer je gratis ticket voor deze avond.